Kuka on Jalkakeskuksen takana?

Minulta kysytään monesti mistä nimi Jalkakeskus on lähtöisin. Jalkakeskuksen nimen takana on pohdinta siitä, että saman katon alta löytyisivät laajat, toisiaan tukevat Jalkaterveyden palvelut. Yritys on perustettu vuonna 2021 ja sen toimintaa tullaan laajentamaan kasvavilla palveluilla ja osa-alueilla.

Nimeni on Hanna-Mari Haikola ja olen työskennellyt terveydenhuollon parissa vuodesta 2010. Olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK) ensimmäiseltä ammatiltani ja olen työskennellyt melkein koko työurani työterveyshuollossa.

-Jalat ovat monella tapaa hyvinvointimme peruskallio ja niistä kannattaa huolehtia.-

Vuonna 2019 kiinnostuin jalkaterveydestä ja aloitin jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittamisen Savonlinnan Samiedulla. Tästä innostuneena jatkoin opintoja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, jalkaterapian koulutusohjelmassa ja opinnot jatkuvat edelleen. Olen aloittanut Jalkakeskuksen toiminnan kesäkuussa 2021 ja tuon sinulle osaamiseni jalkaterveyden alueelta! Toimin itse yrityksessä jalkahoitajana (AT) ja terveydenhoitajana, sekä tulevaisuudessa jalkaterapeuttina. Olen myös SPR:n ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja ja suorittanut työterveyshuollon erikoistumisopinnot.

-Minulle on tärkeää, että asiakas saa miellyttävän kokemuksen jalkojen hoidon yhteydessä ja panostan myös jalkaterapeuttisiin tutkimuksiin sitä myötä kun taitoni kehittyvät. -

Hyödynnän myös kaikkea terveydenhoidollista osaamistani Sinun parhaaksesi ja pyrin luomaan palveluja, joista Sinä hyödyt eniten. Laita rohkeasti viestiä jos sinulle tulee kysyttävää!