Jalkakeskus?

Minulta kysytään joskus mistä nimi Jalkakeskus on lähtöisin. Jalkakeskuksen nimen takana on näkemys siitä, että tulevaisuudessa saman katon alta löytyisivät toisiaan tukevat palvelut ja kokonaisuus, josta löydät hyviä vaihtoehtoja sinun jalkaterveytesi parantamiseen. 

KUKA? 

Nimeni on Hanna-Mari Haikola ja olen työskennellyt terveydenhuollon parissa vuodesta 2010. Olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK) ensimmäiseltä ammatiltani ja olen työskennellyt pitkään työterveyshoitajana työterveyshuollossa. 

Ajattelen, että jalat hyvinvointimme peruskallio ja niistä kannattaa huolehtia. Jalat ovat talomme perusta, joten perustan tule olla kunnossa, jotta talo pysyy pystyssä? Yritän parhaani, että sinäkin motivoituisit tähän samaan ajatukseen!

KOULUTUS 

Vuonna 2019 kiinnostuin jalkaterveydestä ja suoritin jalkahoidon ammattitutkinnon Savonlinnan Samiedulla. Olen lisäksi jatkanut opintoja jalkaterapiaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa (Xamk) sillä halusin saada lisää työkaluja itselleni ihmisten auttamiseen. Kävin opintojeni aikana monipuolisissa harjoittelupaikoissa ja hain lisää näkemystä vaihdosta Belgian Gentistä. Opiskelin Artevelden yliopistossa muutaman kurssin ja olin työharjoittelussa mielenkiintoisissa paikoissa Belgiassa; yliopistollisissa sairaaloissa ja apuvälineyksiköissä. Belgia on tunnettu biomekaanisen tutkimisen edistyksellisyydestä ja pohjallisterapiasta jalkaterapiassa (podiatriassa). Olen valmistunut Jalkaterapeutiksi (AMK) ja tuonut oppimaani käyttöön koko ajan, sillä yritykseni on kasvanut ammattitaitoni rinnalla. Tein opinnäytetyöni jalkaterapian tunnettuuteen liittyen ja se on vapaasti luettavissa Theseuksesta: Jalkaterapeutti-tuntematon erityisosaaja: interaktiivinen video jalkaterapiasta. Opinnäytetyössä tuotettiin video, jossa kerrotaan jalkaterapian kompetensseista eli osaamisalueista. Sain sitä mitä halusin koulutuksesta, se on tuonut minulle lisää työkaluja ongelmien juurisyiden selvittämiseen, kuntouttamiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

YRITYSTOIMINTA

Jalkakeskus on perustettu 2021 , toimin itse yrityksessä jalkaterapeuttina. Intohimoni on työn kehittäminen ja innovointi. Työskentelen yrityksessä tavoitteena luoda monipuolinen jalkaterveyttä edistävä konsepti.  Olen myös Ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja (ETK) ja pitänyt runsaasti SPR mukaisia ensiapukursseja. Pyrin kehittämään työtäni ja olen erittäin kiitollinen jos saan sinulta vinkkejä mitä asioita asiakkaana arvostat. 

-Minulle on tärkeää, että asiakas saa miellyttävän kokemuksen käynnin yhteydessä ja tulee kuulluksi. Palveluissa panostan monipuolisiin jalkaterapian menetelmiin.

Pyrin luomaan palveluja, joista Sinä hyödyt eniten. Saat samalla käynnillä kaiken osaamiseni käyttöösi!Laita viestiä jos sinulle tulee kysyttävää!