Jalkakeskus?

Minulta kysytään monesti mistä nimi Jalkakeskus on lähtöisin. Jalkakeskuksen nimen takana on näkemys siitä, että tulevaisuudessa saman katon alta löytyisivät toisiaan tukevat palvelut, laadukkaat tuotteet ja apuvälineterapiaa. 

KUKA? 

Nimeni on Hanna-Mari Haikola ja olen työskennellyt terveydenhuollon parissa vuodesta 2010. Olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK) ensimmäiseltä ammatiltani ja olen työskennellyt pitkään työterveyshoitajana työterveyshuollossa. Olen myös koiraihmisiä ja ikuinen mielenkiinnon kohteeni on ihmisien auttaminen. 

Ajattelen, että jalat ovat monella tapaa hyvinvointimme peruskallio ja niistä kannattaa huolehtia. Yritän parhaani, että sinäkin motivoituisit tähän samaan ajatukseen!

KOULUTUS 

Vuonna 2019 kiinnostuin jalkaterveydestä ja aloitin jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittamisen Savonlinnan Samiedulla. Jatkan opintoja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, Xamk:lla jalkaterapian koulutusohjelmassa. Koulutuksessa opittuja asioita tuon heti opittuani omaan työhöni ja asiakkaideni eduksi.

YRITYSTOIMINTA

Jalkakeskus on perustettu 2021 , toimin itse yrityksessä jalkahoitajana (AT) ja terveydenhoitajana- Samalla olen käynyt jalkaterapeutin opintoja ja valmistun jalkaterapeutiksi (AMK) vuonna 2023. Olen myös Ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja (ETK) ja pitänyt runsaasti SPR mukaisia ensiapukursseja.

-Minulle on tärkeää, että asiakas saa miellyttävän kokemuksen käynnin yhteydessä ja panostan myös jalkaterapian menetelmiin tutkimuksissa.

Pyrin luomaan palveluja, joista Sinä hyödyt eniten. Saat samalla käynnillä kaiken osaamiseni käyttöösi!Laita rohkeasti viestiä jos sinulle tulee kysyttävää!