Mistä nimi Jalkakeskus on lähtöisin?

Minulta kysytään monesti mistä nimi Jalkakeskus on lähtöisin. Jalkakeskuksen nimen takana on näkemys siitä, että tulevaisuudessa saman katon alta löytyisivät toisiaan tukevat palvelut, laadukkaat tuotteet ja apuvälineet. 

KUKA? 

Nimeni on Hanna-Mari Haikola ja olen työskennellyt terveydenhuollon parissa vuodesta 2010. Olen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK) ensimmäiseltä ammatiltani ja olen työskennellyt pitkään työterveyshoitajana työterveyshuollossa. Olen myös koiraihmisiä ja ikuinen mielenkiinnon kohteeni on ihmisien auttaminen. 

-Jalat ovat monella tapaa hyvinvointimme peruskallio ja niistä kannattaa huolehtia.-

KOULUTUS 

Vuonna 2019 kiinnostuin jalkaterveydestä ja aloitin jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittamisen Savonlinnan Samiedulla. Jatkoin opintoja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, Xamk:lla jalkaterapian koulutusohjelmassa ja opinnot jatkuvat edelleen. Valmistun Jalkaterapeutiksi (AMK) vuonna 2023. 

YRITYSTOIMINTA

Olen opintojeni aikana pitänyt vuoden ajan "harjoitusyritystä"- Vikkelät varpaat ja saanut paljon kokemusta yrittäjyydestä. Kyseessä on nuori yrittäjyys-ohjelma, joka on kaikille koulutusasteille saatavilla! Suosittelen tätä kaikille yrittäjyydestä haaveileville! Jalkakeskus on perustettu 2021 , toimin itse yrityksessä jalkahoitajana (AT) ja terveydenhoitajana, sekä tulevaisuudessa jalkaterapeuttina. Olen myös Ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja (ETK).

-Minulle on tärkeää, että asiakas saa miellyttävän kokemuksen jalkojen hoidon yhteydessä ja panostan myös jalkaterapeuttisiin tutkimuksiin sitä myötä kun taitoni kehittyvät. Tuon myös terveydenhoitajan kokemukseni sinun hyödyksesi vastaanotollani  -

Pyrin luomaan palveluja, joista Sinä hyödyt eniten. Saat samalla käynnillä kaiken osaamiseni käyttöösi!


Laita rohkeasti viestiä jos sinulle tulee kysyttävää!