Hinnasto

Päivitetty 21.6.2022. Pidetään oikeus hinnan muutoksiin.

Tulethan hoitoon vain terveenä. Huolehdimme suositusten mukaisista hygieniaohjeista  käyntisi aikana. Kaikki palvelut on saatavilla lahjakortille ja niissä voidaan hyödyntää E-passia (hyvinvointi).

Kaikki jalkaterveydellinen hoito on saatavilla myös hiljaisena hoitona, jolloin voimme jättää juttelun pois ja saat keskittyä pelkkään rentoutumiseen. Laita varauksen viestikenttään viesti: HILJAINEN HOITO.

OMAJALKA-palvelu 60-90 minuuttia

Sisältää hoidollisen- ja tutkimisosuuden tilanteen mukaan yksilöllisesti muokattuna: jalkakylpy, jalkaterveyden kartoituksen tarvittavine tutkimuksineen, kynsien ja ihon hoidon, jalkaterän liikkuvuuden sekä verenkierron arvion, rasvauksen ja ajan puitteissa jalkaterien hierontaa. Saat myös yksilölliset jumppaohjeet jalkaterveyden parantamiseksi sekä tarvittaessa paneudutaan kiputilojen selvitykseen. 

62-88€

OMAHETKI- palvelu 90 minuuttia

Sisältää terveydellisen jalkahoidon, sekä jalkojen pidemmän hieronnan varpaista polveen asti. Vaihtoehtoisesti voit valita lyhyemmän rasvaushieronnan ja niska-hartiaseudun käsittelyn. Voit kuunnella rauhoittavaa musiikkia hoidon aikana tai voit valita hiljaisen hoidon. 

98€

TÄSMÄHOITO, 30 minuuttia

Täsmähoito sisältää känsän/kovettuman poiston, terveiden kynsien lyhennyksen silikoniortoosin valmistuksen, kinesio/urheiluteippaus tai kevyet pikapohjalliset (Huom! Materiaalikulut lisätään 5-25€). 

Silikooniortoosit 15-30€, käytetyn materiaalin mukaan.

38€

TÄSMÄHOITO: SYYLÄN POISTO, 45 minuuttia

Ammattilainen käsittelee syylän ja tekee Verrutop-hoidon Verrutop on huomattavasti tehokkaampi kuin käsikauppavalmisteet, joita on saatavilla apteekista. Useimmin hyviä tuloksia saadaan 3-6 hoitokerran jälkeen. Verrutop on hyvin tutkittu ja lähes kivuton menetelmä. Soveltuu myös käsien syylien hoitoon. Lisää: Verrutop - YouTube

50€

TÄSMÄHOITO: SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN HOITO, 45 minuuttia

Kynnen hoito ei onnistu tulehduksen aikana, tilanne pitää olla rauhallinen. Kynteen asennetaan oikaiseva jousi tai titaanilanka, joka auttaa kynttä kasvamaan suorassa. Hoito on kivuton. Jos menetelmistä kumpikaan ei sovellut, voidaan hoitaa kynttä myös eristenauhalla. Jos oikaisija laitetaan lisäpalveluna, hinta on 22 €.

50€

DIABEETIKON HOITOPAKETTI, 60-90 minuuttia

Hoidollinen osuus + tutkimukset, jossa huomioidaan erityisesti diabetekseen liittyvät haasteet. Tuntotutkimukset, verenkierron arvio, liikkuvuuksien tutkiminen, jalkaterän kuormittuminen ja iho/kynsi ongelmien hoito. Riskiluokituksen määrittäminen tehdään tutkimuksien päätteeksi. Valitse pidempi aika jos jalkasi vaativat enemmän hoitoa (paksuuntuneet kynnet tai iholla paljon hoidettavaa)

62-88€

JALKAHIERONTA, 30-50 minuuttia

Sisältää jalkojen rentouttavan hieronnan varpaista vyötäröön asti. Voit myös valita hiljaisen hoidon. Saatavilla myös lyhyempi 30 minuutin hieronta (Hinta 38€) jonka voi yhdistää myös muihin palveluihin.

38-58€

Osoite:

Hyrymäenkatu 2, 

53550 Lappeenranta (Family Center)

Tilat ovat esteettömät, katutasossa ja pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa. 

Pääovi aukeaa klo: 9.00.