Hinnasto

Päivitetty 15.2.2022. 

Tulethan hoitoon vain terveenä, peru varaus jos sairastut. Huolehdimme suositusten mukaisista hygieniaohjeista  käyntisi aikana.

Kaikki jalkaterveydellinen hoito on saatavilla myös hiljaisena hoitona, jolloin voimme jättää juttelun pois ja saat keskittyä pelkkään rentoutumiseen. Laita varauksen viestikenttään viesti: HILJAINEN HOITO.

Terveydellinen jalkahoito, 60 minuuttia

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterveyden kartoituksen, kynsien ja ihon hoidon, rasvauksen ja lyhyen jalkaterien hieronnan. Saatavilla myös lahjakortilla!

62€

Terveydellinen jalkahoito, 75-90 minuuttia

 Sisältää jalkakylvyn, jalkaterveyden kartoituksen, vaativamman kynsien ja ihon hoidon, rasvauksen ja lyhyen jalkaterien hieronnan.  Omahoidon ohjaus. Saatavilla myös lahjakortilla!

75-88€

Kokonaisvaltainen oma-hetki, 90 minuuttia

Sisältää terveydellisen jalkahoidon, sekä jalkojen pidemmän hieronnan varpaista polveen asti. Vaihtoehtoisesti voit valita lyhyemmän rasvaushieronnan ja niska-hartiaseudun käsittelyn. Voit kuunnella rauhoittavaa musiikkia hoidon aikana tai voit valita hiljaisen hoidon. Tämä paketti on myös loistava LAHJAKORTTI idea!

98€

Alaraajojen hieronta, 60 minuuttia

Sisältää alaraajojen rentouttavan hieronnan varpaista vyötäröön asti. Voit myös valita hiljaisen hoidon. Saatavilla myös lyhyempi 30 minuutin hieronta (Hinta 38€) jonka voi yhdistää myös muihin palveluihin.

62€

Jalkaterveyden täsmähoito, 30 minuuttia

Sisältää täsmähoidon (lyhyt hoito), joka sisältää esimerkiksi känsän tai kovettuman poiston, terveiden kynsien lyhennys, silikoniortoosin valmistuksen, kinesio/urheiluteippaus tai kevyet pikapohjalliset (Huom! Materiaalikulut lisätään 5-20€). SIlikoniortoosit alkaen 15€.

38€

Diabeetikon hoitopaketti, 60 minuuttia

Sisältää jalkahoidon, jossa huomioidaan erityisesti diabetes. Tuntotutkimukset ja verenkierron arvio. Kesto 60 minuuttia.

62€

Diabeetikon hoitopaketti, 90 minuuttia

Sisältää jalkahoidon, johon kuuluu myös tuntotutkimukset, verenkierron arvion ja jalkaterveyden laajan kartoituksen myös omahoidon sekä kuormituksen suhteen ( mm. jalkineiden ja sukkien sopivuuden arvio). Kesto 90 minuuttia. 

Valitse tämä vaihtoehto, jos sinulla on enemmän ongelmia jalkaterissä tai haluat erityisesti panostaa omahoidon tehostamiseen.

88€

Ompeleiden poisto

Voit varata Jalkakeskukselle myös ajan nopeaan ompeleiden poistoon! Sisältää ompeleiden poiston (myös hoidon yhteydessä). Veloitus käytetyn ajan mukaan. Toistaiseksi ei hakasien poisto.

15-28€

Verenpaineen mittaus

Sisältää verenpaineen mittauksen x2 sekä tuloksen arvioinnin. Tule paikalle ajoissa, ennen verenpaineen mittausta sinun tulee istua 10-15 minuuttia.

15€

Osoite:

Hyrymäenkatu 2, 

53550 Lappeenranta (Family Center)

Tilat ovat esteettömät, katutasossa ja pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa. 

Pääovi aukeaa klo: 9.00 viimeistään.