Hinnasto

Päivitetty 5.1.2024. Palvelun hinta pyöristetään 15 minuutin tarkkuudella. Pidetään oikeus hinnan muutoksiin.

Tulethan hoitoon vain terveenä. Huomioithan, että pukeutumisaika kuuluu palveluaikaan. Huolehdimme suositusten mukaisista hygieniaohjeista käyntisi aikana. Maksuvälineinä pankki- ja luottokortti sekä E-passi. 

Potilastiedot kirjataan Kanta-arkistoon, ota mukaan kela- tai henkilökortti, kiitos.

JALKATERAPIA, 60/75/90min

Jalkojen perushoito: Hoito aloitetaan jalkakylvyllä. Kynsien lyhennys, siistiminen ja ihon hoito. Palvelu sisältää lisäksi kovettumien, känsien ja  paksuuntuneiden kynsien hoidon. Kynsisienen hoito mekaanisesti voidaan sisällyttää palveluun. Tarvittaessa liikkuvuuksien tutkiminen ja lyhyt manuaalinen käsittely. Pystyasennon, kävelyn ja liikkeen analysointi tehdään tarvittaessa. Palvelu räätälöidään tarpeen mukaan. Valitse ensikäynniksi vähintään 60 min. Jos sinulla on kaikissa kynsissä paksuuntumaa/kynsisieni, valitse 75 min ensikäynniksi. 

62/75/88€

JALKATERAPIA+manuaalinen käsittely, 90 min

Jalkojen perushoito (ks yllä) + pidempi manuaalinen käsittely. Varaudu tulemaan vaatteissa, jotka sinun on helppo riisua.

98€

TÄSMÄHOITO 15-30 min

Lyhyt hoito, joka sisältää mekaanisen hoidon, esim. terveiden kynsien lyhennys. 

38€

TÄSMÄHOITO 30-45 min

Lyhyt hoito, joka pitää sisällään mekaanisen hoidon. Esimerkiksi känsien poisto tai silikoniortoosin teko, 1-3 paksun kynnen ohennus.

49€

KYNSISIENEN HOITO 45-60 min

Jalkaterapian erityispalvelu sisältää kivuttoman kynsien mekaanisen hoidon ja omahoidon ohjauksen jalkasienen paikallishoitoon. Paras ylläpitotulos saadaan säännöllisillä käynnellä 4-8 viikon välein. Jos olet aloittanut suun kautta lääkityksen, paikallishoito on tärkeä osa hoidon onnistumista. Mikäli haluat laajemman palvelun, valitse OMAJALKA-palvelu 60-90min. 

59-64€

JALKATERAPEUTTINEN LAUSUNTO

Hoidon yhteydessä tehtävä lausunto, yhteenveto hoidosta tai kuntoutuksesta. Lausunto toimitetaan sähköisessä muodossa sähköpostiosoitteeseen.

32€

SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN HOITO max 45min

Jalkaterapian erityispalvelu: Tämä palvelu sisältää sisäänkasvaneen kynnen arvion ja hoidon  mekaanisesti,  tarvittaessa kynnenoikaisijan asentamisen (jousi, titaani, proteesi) ja kotihoito-ohjeet. Muun hoidon yhteydessä kynnen hoidon hinta lisätään käyntihintaan, 22,00€. 

62€

PALJASJALKAKENKIEN SOVITUS maksuton max 15min

Varaa aikasi Kipukaupan paljasjalkakenkien sovitukseen. Saat apua oikean koon ja mallin valintaan.

0€


DIABEETIKON JALKATERAPIA 60/90min

Jalkojen perushoito (ks yllä) + diabeetikon tutkimukset ja henkilökohtainen ohjaus. Diabeetikon tutkimukset pitävät sisällään mm. verenkierron arvion palpoiden/Doppler, monofilamenttitutkimuksen ja värinätuntotutkimuksen sekä kliinisen arvion haavariskistä. Painopisteenä palvelussa on riskien tunnistus ja ennaltaehkäisy. Diabeetikolle suositellaan vähintään kerran vuodessa käyntiä jalkaterapeutilla.

62/88€

REUMAATIKON JALKATERAPIA 60/90min

Jalkojen perushoito (ks yllä) + reumaatikon erityisriskien arvio jalkaterän kuormituksessa, nivelten liikkuvuuksissa ja ongelmien ennaltaehkäisyssä. Palveluun voidaan lisätä tarvittaessa varvasortoosin valmistus, alk 25,00€ Henkilökohtainen ohjaus.

62/88€

LASTEN-JA NUORTEN JALKATERAPIA 30/60min

Tämä palvelu on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joiden alaraajoissa on ongelmia, jotka vaativat ammattilaisen arviota. Esimerkiksi kiputilat, ontuminen, kenkäohjaus, känsät, syylät, ihon ongelmat voivat olla syitä hakeutua jalkaterapiaan. Palvelu sisältää tarvittavat tutkimukset ja perushoidon. Tarvittaessa voidaan tehdä lisäpalveluna syylän hoito tai sisäänkasvaneen kynnen hoito (ks erilliset hinnat).

38/62€

SYYLÄN HOITO 15-30 min

Jalkaterapian erityispalvelu: Syylän arviointi ja erotusdiagnostiikka. Syylän hoito mekaanisesti ja vaikuttava-aine. Hoito on kivuton tai lähes kivuton. Syylän hoito toteutetaan Verrutop-liuoksella, joka vähentää syylän DNA:ta yli 90% jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hyvään tulokseen päästään usein 3-6 hoitokerran jälkeen. Saat myös ohjauksen kotihoitoon. Muun hoidon yhteydessä 20€.

50€

TEIPPAUS, hoidon yhteydessä 

Kinesioteippaus tai urheiluteippaus kivun lievityksessä ja vammojen hoidossa. Ohjaus teippaukseen omahoidossa.

5-15€

VARVASORTOOSIT, lisäpalvelu hoidon yhteydessä

Hinta määräytyy laajuuden ja käytetyn materiaalin mukaan. Varvasortoosi valmistetaan henkilökohtaisesti ja se on miellyttävä käytössä. Varvasortooseilla voidaan lievittää varpaiden virheasennoista johtuvia kuormitusongelmia, kipuja ja ne ovat aina yksilöllisesti valmistettuja. Esimerkiksi vaivasenluun kuntoutuksessa varvasortooseilla saadaan kipua lievittymään ja virheasennon pahenemista voidaan hidastaa.

alk. 25€

Lahjakortit

  • Lahjakortti on ekologinen aineeton lahja, joka on varmasti mieluinen. Hoito räätälöidään lahjan saajan toiveiden mukaan! 
  • Myös E-passilla voit ostaa itsellesi lahjakortin. Huomioithan, että E-passilla ostettu lahjakortti on henkilökohtainen,  sitä ei voi luovuttaa eteenpäin.

  • YRITYS: Muista työntekijöitä juhlapyhinä? Jalkojen päällä tehdään töitä, alaraajojen ongelmiin kannattaa puuttua ja kevyempi askel voi näkyä työtehossakin. Pyydä tarjous: jalkakeskus(a)gmail.com.

Osoite:

Hyrymäenkatu 2, 

53550 Lappeenranta (Family Center)

Tilat ovat esteettömät, katutasossa ja pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa. 

Pääovi (ison parkkipaikan puoleinen) auki klo: 9.00.