Hinnasto

Päivitetty 7.7.2023. Pidetään oikeus hinnan muutoksiin.

Tulethan hoitoon vain terveenä. Huolehdimme suositusten mukaisista hygieniaohjeista käyntisi aikana.

OMAJALKA-palvelu 60/75/90 minuuttia

Sisältää hoidollisen- ja tutkimisosuuden yksilöllisesti (esim.jalkapeili, liikkuvuudet, verenkierron arvio). Jalkakylpy, jalkaterveyden tilanne, kynsien- ja ihon hoito, tarvittavat tutkimukset, rasvauksen ja ajan puitteissa jalkaterien hierontaa.Jalkaterän jumppaohjeet kuuluvat palveluun sekä tarvittaessa selvitetään kipujen juurisyitä tutkimuksin.

62/75/88€

OMAHETKI-palvelu 90 minuuttia

Tässa palvelussa painotetaan pidempää hierontaosuutta. Sisältää jalkojen hoidollisen osuuden sekä jalkojen pidemmän hieronnan. Palvelu räätälöidään aina asiakkaalle yksilöllisesti. Voit kuunnella rauhoittavaa musiikkia hoidon aikana.

98€

TÄSMÄHOITO, 15-30 minuuttia

Täsmähoito sisältää känsän/kovettuman poiston, terveiden kynsien lyhennyksen silikoniortoosin valmistuksen, kinesio/urheiluteippaus tai kynsien lyhennys.(Huom! Materiaalikulut lisätään 5-25€). 

Silikooniortoosit 20-35€, käytetyn materiaalin mukaan.

38€

TÄSMÄHOITO: SYYLÄN POISTO, max 45 minuuttia

Ammattilainen käsittelee syylän ja tekee Verrutop-hoidon. Verrutop on huomattavasti tehokkaampi kuin käsikauppavalmisteet, joita on saatavilla apteekista. Useimmin hyviä tuloksia saadaan 3-6 hoitokerran jälkeen. Verrutop on hyvin tutkittu ja lähes kivuton menetelmä. Soveltuu myös käsien syylien hoitoon. Hoidon yhteydessä käynnin hintaan lisätään 22 €. Lisää: Verrutop - YouTube

50€

TÄSMÄHOITO: SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN HOITO, max 45 minuuttia

Kynnen oikaisuhoito ei onnistu tulehduksen aikana, tilanne pitää saada rauhaoittumaan, ennen oikaisijan tekoa. Kynteen asennetaan oikaiseva jousi tai titaanilanka, joka auttaa kynttä kasvamaan suorassa. Hoito on kivuton. Jos menetelmistä kumpikaan ei sovellu sinulle, voidaan myös hyödyntää ristenauhaa. Jos oikaisija laitetaan lisäpalveluna muun hoidon yhteydessä, hinta on 22 €.

62€

DIABEETIKON HOITOPAKETTI, 60/90 minuuttia

Hoidollinen osuus + tutkimukset, jossa huomioidaan erityisesti diabetekseen liittyvät haasteet. Tuntotutkimukset, verenkierron arvio, liikkuvuuksien tutkiminen, jalkaterän kuormittuminen ja iho/kynsi ongelmien hoito. Riskiluokituksen määrittäminen tehdään tutkimuksien päätteeksi. Valitse pidempi aika jos jalkasi vaativat enemmän hoitoa (paksuuntuneet kynnet tai iholla paljon hoidettavaa)

62/88€

JALKAHIERONTA, 30/50 minuuttia

Sisältää jalkojen rentouttavan hieronnan varpaista vyötäröön asti. Huomioi hieronnan esteet. 

38/58€

Osoite:

Hyrymäenkatu 2, 

53550 Lappeenranta (Family Center)

Tilat ovat esteettömät, katutasossa ja pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa. 

Pääovi (ison parkkipaikan puoleinen) aukeaa viimeistään klo: 9.00.