Hinnasto

Päivitetty 14.1.2023. Pidetään oikeus hinnan muutoksiin.

Tulethan hoitoon vain terveenä. Huolehdimme suositusten mukaisista hygieniaohjeista  käyntisi aikana. Kaikki palvelut on saatavilla lahjakortille ja niissä voidaan hyödyntää E-passia (hyvinvointi).

Kaikki hoito on saatavilla myös hiljaisena hoitona, jolloin voimme jättää juttelun pois ja saat keskittyä pelkkään rentoutumiseen. Laita varauksen viestikenttään viesti: HILJAINEN HOITO.

OMAJALKA-palvelu 60/75/90 minuuttia

Sisältää hoidollisen- ja tutkimisosuuden yksilöllisesti (esim.jalkapeili, liikkuvuudet, verenkierron arvio). Jalkakylpy, jalkaterveyden tilanne, kynsien- ja ihon hoito, tarvittavat tutkimukset, rasvauksen ja ajan puitteissa jalkaterien hierontaa. Saat myös yksilölliset jumppaohjeet jalkaterveyden parantamiseksi sekä tarvittaessa selvitetään kipujen juurisyitä.

62/75/88€

OMAHETKI-palvelu 90 minuuttia

Tämä palvelu painottuu enemmän hierontaosuuteen. Sisältää jalkojen hoidollisen osuuden sekä jalkojen pidemmän hieronnan varpaista polven tasolle. Voit kuunnella rauhoittavaa musiikkia hoidon aikana tai voit valita hiljaisen hoidon. 

98€

TÄSMÄHOITO, 30 minuuttia

Täsmähoito sisältää känsän/kovettuman poiston, terveiden kynsien lyhennyksen silikoniortoosin valmistuksen, kinesio/urheiluteippaus tai kevyet pikapohjalliset (Huom! Materiaalikulut lisätään 5-25€). 

Silikooniortoosit 20-35€, käytetyn materiaalin mukaan.

38€

TÄSMÄHOITO: SYYLÄN POISTO, 45 minuuttia

Ammattilainen käsittelee syylän ja tekee Verrutop-hoidon. Verrutop on huomattavasti tehokkaampi kuin käsikauppavalmisteet, joita on saatavilla apteekista. Useimmin hyviä tuloksia saadaan 3-6 hoitokerran jälkeen. Verrutop on hyvin tutkittu ja lähes kivuton menetelmä. Soveltuu myös käsien syylien hoitoon. Hoidon yhteydessä käynnin hintaan lisätään 22 €. Lisää: Verrutop - YouTube

50€

TÄSMÄHOITO: SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN HOITO, 45 minuuttia

Kynnen hoito ei onnistu tulehduksen aikana, tilanne pitää olla rauhallinen. Kynteen asennetaan oikaiseva jousi tai titaanilanka, joka auttaa kynttä kasvamaan suorassa. Hoito on kivuton. Jos menetelmistä kumpikaan ei sovellut, voidaan hoitaa kynttä myös eristenauhalla. Jos oikaisija laitetaan lisäpalveluna muun hoidon yhteydessä, hinta on 22 €.

62€

DIABEETIKON HOITOPAKETTI, 60/90 minuuttia

Hoidollinen osuus + tutkimukset, jossa huomioidaan erityisesti diabetekseen liittyvät haasteet. Tuntotutkimukset, verenkierron arvio, liikkuvuuksien tutkiminen, jalkaterän kuormittuminen ja iho/kynsi ongelmien hoito. Riskiluokituksen määrittäminen tehdään tutkimuksien päätteeksi. Valitse pidempi aika jos jalkasi vaativat enemmän hoitoa (paksuuntuneet kynnet tai iholla paljon hoidettavaa)

62/88€

JALKAHIERONTA, 30/50 minuuttia

Sisältää jalkojen rentouttavan hieronnan varpaista vyötäröön asti. Voit myös valita hiljaisen hoidon. Saatavilla myös lyhyempi 30 minuutin hieronta (Hinta 38€) jonka voi yhdistää myös muihin palveluihin.

38/58€

Osoite:

Hyrymäenkatu 2, 

53550 Lappeenranta (Family Center)

Tilat ovat esteettömät, katutasossa ja pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa. 

Pääovi (ison parkkipaikan puoleinen) aukeaa viimeistään klo: 9.00.