Hinnasto

Tulethan hoitoon vain terveenä, peru varaus jos sairastut. Huolehdimme suositusten mukaisista hygieniatoimista hoitojen aikana.

Kaikki jalkaterveydellinen hoito on saatavilla myös hiljaisena hoitona, jolloin voimme jättää juttelun pois ja saat keskittyä pelkkään rentoutumiseen. Laita varauksen viestikenttään viesti: HILJAINEN HOITO.

Terveydellinen jalkahoito, 60 minuuttia

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterveyden kartoituksen, kynsien ja ihon hoidon, rasvauksen ja lyhyen jalkaterien hieronnan. Saatavilla myös lahjakortilla!

62€

Terveydellinen jalkahoito, 75-90 minuuttia

 Sisältää jalkakylvyn, jalkaterveyden kartoituksen, kynsien ja ihon hoidon, rasvauksen ja lyhyen jalkaterien hieronnan. Saatavilla myös lahjakortilla!

75-88€

Kokonaisvaltainen oma-hetki, 90 minuuttia

Sisältää terveydellisen jalkahoidon, sekä jalkojen pidemmän hieronnan varpaista polveen asti. Vaihtoehtoisesti voit valita lyhyemmän rasvaushieronnan ja niska-hartiaseudun käsittelyn. Voit kuunnella rauhoittavaa musiikkia hoidon aikana tai voit valita hiljaisen hoidon. Tämä paketti on myös loistava LAHJAKORTTI idea!

98€

Alaraajojen hieronta, 60 minuuttia

Sisältää alaraajojen hieronnan varpaista lonkkaan asti rentouttavassa musiikissa. Voit myös valita hiljaisen hoidon. Saatavilla myös lahjakortilla!

62€

Jalkaterveyden täsmähoito

Sisältää täsmähoidon (lyhyt hoito), joka sisältää esimerkiksi känsän tai kovettuman poiston, terveiden kynsien lyhennys, silikoniortoosin valmistuksen, kinesio/urheiluteippaus tai kevyet pikapohjalliset (Huom! Materiaalikulut lisätään 5-20€)

38€

Diabeetikon hoitopaketti, 60 minuuttia (saatavilla 1/2022)

Sisältää diabeteksen seurantojen tilan kartoituksen, elämäntapojen kartoituksen ja jalkaterveyden kartoituksen sekä lyhyen jalkahoidon.

62€

Diabeetikon hoitopaketti, 90 minuuttia (saatavilla 1/2022)

Sisältää diabeteksen seurantojen tilan kartoituksen, elämäntapojen kartoituksen ja jalkaterveyden kartoituksen sekä jalkahoidon, 60 minuuttia.

88€

Elämäntapamuutosvalmennus- painonhallinta, sis. 6 tapaamista+mittaukset (saatavilla 1/2022)

Sisältää tukikäynnit elämäntapamuutoksen vaiheisiin painonhallinnassa. Teemoina on mm. voimavarojen kartoitus, estävät tekijät, muutosta tukevat tekijät, kestävän muutoksen mahdollisuudet ja mittaukset, joilla seurataan muutosta.

199€

Tikkien poisto (saatavilla 1/2022)

Sisältää ompeleiden poiston (myös hoidon yhteydessä), haavan arvioinnin ja jatkohoidon ohjaus.

15-28€

Verenpaineen mittaus (saatavilla 1/2022)

Sisältää verenpaineen mittauksen, tuloksen arvioinnin.

15€

Osoite:

Kaukaankatu 23, 

53200 Lappeenranta

Tilat ovat katutasossa ja lähistöllä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.